Bezár

Hírek

ddb

Átadták a kar Díszdiplomáit - galériával

Átadták a kar Díszdiplomáit - galériával

2019. szeptember 02.
1 perc

2019. augusztus 31-én adták át az SZTE JGYPK Díszdiplomáit a kar Dísztermében.

A Díszdiplomák átadó ünnepségén azokat a kiváló pedagógusokat köszöntötték, akik évtizedeken át munkálkodtak az ország felnövekvő nemzedékeinek nevelésében, akik közmegbecsülésre méltóan teljesítették hivatásukat, akiknek munkássága ma is hat tovább a magyar társadalomban, s akiknek a magyar közoktatás, a magyar művelődés szolgálatában kifejtett értékes szakmai tevékenységük elismeréseként a Pedagógusképző Kar Tanácsa rubin, vas, gyémánt és arany díszoklevelet adományoz oklevelük megszerzésének jubileuma alkalmával.


Azokat a pedagógusokat köszöntötték, akik 70, 65, 60 és 50 éve szerezték meg tanári, illetve tanítói, óvónői oklevelüket. Az idén 1 gránit, 3 rubin, 76 vas, 48 gyémánt és 185 arany, összesen 313 díszoklevél adományozására került sor. Az ünnepségen 45-en vették át díszoklevelüket.


Az ünnepségen Kónya Kreszcensz Kristóf előadásában The Beatles – Let It Be című szerzeményét, valamint Gyuris Imre tanár úr előadásában Zerkovitz Béla: Ez a föld az enyém című szerzeményét hallgathatták meg a vendégek, akit zongorán kísért Faragó Mihály.


Képek:

https://www.flickr.com/photos/jgypk/albums/72157710679781753



1












2















3












4












További jó egészséget, családjukban sok örömet s hosszú, boldog életet kívánunk minden díszokleveles Kollégánknak!

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek