Startup Campus University program

Az Enterprise Hungary 2018-ban először rendezi meg a Startup Campus University - Innovative Idea Battle elnvezésű régiós egyetemi ötletversenyt.


A versenyben való részvételre 10 régiós ország hallgatói kapnak lehetőséget, ahol az egyetemen születő innovatív ötleteikkel mutatkozhatnak be. Az online jelentkezést kitöltő csapatok közül 16-ot választ ki a szakmai zsűri, akik részt vesznek egy 2 napos felkészítésen Budapest, április 27-28-án. A mentorok által kiválasztott 8 döntős, május 24-25-én a Pioneers bécsi startup esemény keretein belül adhatja elő ötletét befektetők és egy szakmai zsűri előtt. A kezdeményezés célja, felfedezhetővé tenni az egyetemi innovatív ötleteket, ösztönözni a vállalkozás alapítást, elősegíteni az egyetemen születő innovatív ötletek piacralépését és a régiós összefogást.


Amennyiben a program fölkeltette az érdeklődésüket, megtisztelő lenne számunkra, ha támogatnák a kezdeményezés sikerét egyetemen belüli kommunikációval, hogy a lehetőség minél több diákhoz eljusson.


Jelentkezési határidő: 2018/03/31


Jelentkezési felület: http://startupcampus.hu/en/scu/