Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának programja

Az Egyetemi Sport Nemzetközi Napjának programja

2018. szeptember 19.
1 perc

Időpont: 2018. szeptember 20.

Helyszínek: Sportközpont létesítményei és a JGYPK Topolya sori csarnoka (6725 Szeged, Hattyas sor 10. és Topolya sor 2.)


A programokat a Sportközpont és a Testnevelési és Sporttudományi Intézet oktatóinak aktív közreműködésével terveztük meg.


Az Egyetemi hallgatók 8 órától regisztrálhatnak és egyénileg, illetve csapatban (foci, röplabda) vehetnek részt a széles skálát felvonultató sportmozgásokban. A különböző helyszíneken más és más sportágakat - 24 féle- próbálhatnak ki szervezett, irányított formában.


Minden 20 perc teljesítés 1 sportegységet jelent, amiért pecsétet, aláírást kapnak a résztvevők, amiket a regisztrációs lapokon lehet gyűjteni.


A rendezvényen mindenki olyan sorrendben és azt a mozgásformát próbálja ki, amit szeretne, és ahogy az ideje engedi. A helyszíneken a sportágaktól - és azok időtartamától - függően 1, 2, esetleg 3 pecsétet kaphatnak a résztvevők.


Azoknak a hallgatóknak, akik ebben a félévben általános testnevelés kurzust vettek fel,

3 sportegység után 1 órát elfogadunk (maximum 2 órát lehet így teljesíteni)


Ezen a napon minden” általános”testnevelés óra és szakos óra a rendezvény „jegyében” zajlik, tehát a hallgatók választhatnak, hogy az adott időben milyen sportmozgást végeznek. Minden 20 perces tevékenységet a teljesítés lapon, a helyszínen levő oktató leigazol.



keszszept20



mindennapossport18oszlogoval_1-1

mindennapossport18oszlogoval_1-2


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek