Bezár

SZTE JGYPK Hírarchívum

Protokoll az élete!

Protokoll az élete!

2017. október 04.
1 perc

Rendkívüli tapasztalatú, könnyed és szellemes előadó érkezik a Pedagógiai esték újabb előadására – vendégünk Görög Ibolya protokollszakember!


Időpont: 2017. október 16. 18.00

Helyszín: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.


Mindenkit várunk, aki szeretne eligazodni a társasági illemszabályok, a hétköznapi és üzleti viselkedéskultúra útvesztőiben, s szívesen hallaná egy profitól a mindennapi “európai” viselkedés (köszönés, öltözködés, kommunikáció, stb.) általa nem ismert “finomságait”.


Az előadás címe: Európaiság – hitelesség – protokoll


Gorog-Ibolya-768x512


Görög Ibolya 1987-től 1999-ig dolgozott a Miniszterelnöki Hivatal Protokoll Főosztályán. 1992-től mint protokollfőnök irányította, szervezte a kormány hivatalos rendezvényeit. Elméleti felkészültségét jelenleg a viselkedéskultúráról, a protokollról, a rendezvényszervezésről tartott előadásokon, írásokban hasznosítja, melyekben megosztja közönségével a számos próbán szerzett gyakorlati tapasztalatait is.


Jegyár: kedvezményes: 1.200,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú: 1.800,- Ft

Jegyek korlátozott számban MÉG kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon. Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!


http://www.jgypk.hu/mentorhalo/protokoll-az-elete/




 


Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek