Bezár

Hírek

Ökozoom Díj az Ökoindustrián

Ökozoom Díj az Ökoindustrián

2017. július 17.
2 perc

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége pályázatot ír ki az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás keretében egyetemi és főiskolai környezetvédelmi diplomatémák elismerésére.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége pályázatot ír ki az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás keretében egyetemi és főiskolai környezetvédelmi diplomatémák elismerésére.

 

Az ÖKOINDUSTRIA ÖkoZoom DÍJ kiírás célja: olyan környezetvédelemmel, fenntartható gazdasággal illetve megújuló energiával foglalkozó vagy ahhoz közvetlenül kapcsolódó szakdolgozat témájának bemutatása, környezetvédelmi probléma felvetése és megoldása, ami nagyban segítheti a környezetvédelmet vagy a környezettudatos, fenntarthatóság elveinek érvényesülését.

 

Pályázatot minden felsőoktatásban résztvevő hallgató beadhat, egyedül vagy esetleg munkacsoportban, intézménytől vagy szaktól függetlenül, amelynek témája a környezet védelméhez kapcsolható. A pályázatra beküldhető témák, szakdolgozatok a 2015/16. és a 2016/17-es tanévben készültek el.

 

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

 

A pályázatokat 2017. június 20-tól október 10-ig várjuk az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás weboldalán (https://www.okoindustria.hu/).

A megfelelő pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni, a pályázatok maximális terjedelme 5 oldal (doc, pdf), amit prezentációval (ppt.) kiegészítve is fel lehet tölteni.

 

Az ÖKOZOOM pályázat nyertesei poszterformájában megjelentethetik diplomamunkájukban felvetett környezetvédelmi problémát és megoldást.

A fődíj egy tablet.

Az első 3 helyezett részt vehet egy előadói tréningen és lehetőséget kap a kiállítás keretein belül a diplomamunkájának bemutatására egy előadás formájában is.

 

A Zsűrit a KSZGYSZ szakmai képviselői alkotják.

 

Az ÖKOINDUSTRIA ÖkoZoom Díj átadására 2017. november 8-án, az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás megnyitóján kerül sor Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban.

A nyertes szakdolgozatokat poszterek formájában bemutatjuk a kiállításon.


Ha egyéb információra van szükségük, kérem forduljanak hozzánk a kszgysz@kszgysz.hu email címen.

 

OKOZOOM_tanulmanyi_dij_2017

Aktuális események

Rendezvénynaptár *

Kapcsolódó hírek