Ökozoom Díj az Ökoindustrián

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége pályázatot ír ki az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás keretében egyetemi és főiskolai környezetvédelmi diplomatémák elismerésére.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége pályázatot ír ki az V. ÖKOINDUSTRIA Szakkiállítás keretében egyetemi és főiskolai környezetvédelmi diplomatémák elismerésére.

 

Az ÖKOINDUSTRIA ÖkoZoom DÍJ kiírás célja: olyan környezetvédelemmel, fenntartható gazdasággal illetve megújuló energiával foglalkozó vagy ahhoz közvetlenül kapcsolódó szakdolgozat témájának bemutatása, környezetvédelmi probléma felvetése és megoldása, ami nagyban segítheti a környezetvédelmet vagy a környezettudatos, fenntarthatóság elveinek érvényesülését.

 

Pályázatot minden felsőoktatásban résztvevő hallgató beadhat, egyedül vagy esetleg munkacsoportban, intézménytől vagy szaktól függetlenül, amelynek témája a környezet védelméhez kapcsolható. A pályázatra beküldhető témák, szakdolgozatok a 2015/16. és a 2016/17-es tanévben készültek el.

 

A pályázatokat szakmai zsűri bírálja el.

 

A pályázatokat 2017. június 20-tól október 10-ig várjuk az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás weboldalán (https://www.okoindustria.hu/).

A megfelelő pályázati űrlap kitöltésével lehet pályázni, a pályázatok maximális terjedelme 5 oldal (doc, pdf), amit prezentációval (ppt.) kiegészítve is fel lehet tölteni.

 

Az ÖKOZOOM pályázat nyertesei poszterformájában megjelentethetik diplomamunkájukban felvetett környezetvédelmi problémát és megoldást.

A fődíj egy tablet.

Az első 3 helyezett részt vehet egy előadói tréningen és lehetőséget kap a kiállítás keretein belül a diplomamunkájának bemutatására egy előadás formájában is.

 

A Zsűrit a KSZGYSZ szakmai képviselői alkotják.

 

Az ÖKOINDUSTRIA ÖkoZoom Díj átadására 2017. november 8-án, az ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari Szakkiállítás megnyitóján kerül sor Budapesten, a Vasúttörténeti Parkban.

A nyertes szakdolgozatokat poszterek formájában bemutatjuk a kiállításon.


Ha egyéb információra van szükségük, kérem forduljanak hozzánk a kszgysz@kszgysz.hu email címen.

 

OKOZOOM_tanulmanyi_dij_2017

Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár *

 • *
  szeptember 25.
  18:00 - 19:30
  Az előadás címe: Bullying (megfélemlítés, zaklatás az Interneten) – mit tehet a gyerek, a szülő, a tanár? A Pedagógiai esték őszi előadássorozatának egyik sztárelőadója minden bizonnyal Tari Annamária klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta lesz, aki visszatérő vendégként érkezik hamarosan a Pedagógiai esték színpadára. Tari Annamária az X, Y és Z generációk legnagyobb hazai szakértői közé tartozik. Gyakran ír és ad elő az információs kor ránk gyakorolt hatásairól, és arról, hogy miként változtatja meg a technikai fejlődés a külső világunk után a belső világunkat is. Előadásának témája borzasztóan aktuális: az internetes zaklatás, megfélemlítés (bullying) egyre többeket érintő probléma. További részletek: http://www.pedagogiaiestek.hu/
 • *
  szeptember 26.
  17:30 - 19:00
  Az előadás címe: Fényképezés az alapoktól – Gondolataim a fotográfiáról két építészeti nagyberuházás tükrében sok képpel
 • október 2. 17:00 - 7. 18:00
 • *
  október 2.
  18:00 - 20:00
  Jegyek korlátozott számban MÉG kaphatók az IH Rendezvényközpontban, a Belvárosi Moziban és a www.ticketportal.hu weboldalon.
 • október 6.
  14:00 - 16:00